9 Ekim 2013 Çarşamba

Sarımsaklı Ekmek




        Sarımsaklı ekmek sevmeyeniniz var mı? O kadar kolay ve lezzetli ki anlatamam... Hemen mutfağa :)

        Malzemeler:
   
        Malzemelerin miktarını  ekmek sayınıza ve damak zevkinize göre ayarlıyoruz. Tane karabiberi çok kullanmazsanız lezzeti daha iyi olur :)

        Dilimlenmiş ekmek ( adeti ne kadar isterseniz )
        Biberiye
        Sarımsak
        Deniz tuzu
        Tane karabiber
        Zeytinyağı

        Hazırlanışı:

       Ekmekleri hafif ıslatıp, 180 derece fırında 4 dk ısıttım. Bu arada havanda deniz tuzu, sarınsak, tane karabiber, biberiye ve zeytinyağını dövdüm. Ekmekleri fırından çıkarıp, karışımı ekmeklerin üzerine sürüp, fırında 3 dk daha kızarttım. Afiyet olsun :)
        



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder