9 Ekim 2013 Çarşamba
Sarımsaklı Ekmek
Sarımsaklı ekmek sevmeyeniniz var mı? O kadar kolay ve lezzetli ki anlatamam... Hemen mutfağa :)
Malzemeler:
Malzemelerin miktarını ekmek sayınıza ve damak zevkinize göre ayarlıyoruz. Tane karabiberi çok kullanmazsanız lezzeti daha iyi olur :)
Dilimlenmiş ekmek ( adeti ne kadar isterseniz )
Biberiye
Sarımsak
Deniz tuzu
Tane karabiber
Zeytinyağı
Hazırlanışı:
Ekmekleri hafif ıslatıp, 180 derece fırında 4 dk ısıttım. Bu arada havanda deniz tuzu, sarınsak, tane karabiber, biberiye ve zeytinyağını dövdüm. Ekmekleri fırından çıkarıp, karışımı ekmeklerin üzerine sürüp, fırında 3 dk daha kızarttım. Afiyet olsun :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder